Sidor

måndag 29 juli 2013

Hemmagjord lemonad

Vad passar bättre att dricka varma sommardagar än citronlemonad? Receptet hittade jag inne hos Helena och det blev verkligen jättegott! Nära tre liter färdig citronsaft tog slut på en dag.

20 kommentarer:

tinajo sa...

Ska genast kika - är svag för allt sådant! :-)

ynde sa...

Du tar så flotte bilder!! Herlig sommarstemning, og det såg deilig ut!! Klem Kjersti

emma sa...

Tänk vad jag älskar allt drickbart gjort på citron och lime ! måste testa denna variant också :) ja smärtan kan bli lite outhärdlig ibland faktiskt och med mig som frontfigur kan det bli rena parodin här hemma :) du har eb underbar blogg som jag följt länge. Varm kram

Malin - Stjärnflocka sa...

Vackert och ser fantastiskt gott ut!!!
Ha en fin dag!
Kram

Emelie @florainspiro sa...

Citron lemonad är bara bäst! Blir verkligen frestad av dina bilder ;) Måste skriva upp citroner på inköpslistan! // Emelie

hönapöna sa...

mm...låter gott! Och dina bilder... helt ljuvliga!

Monsterscircus sa...

Ahh Malin sådan härlig sommar drink och de mest otroliga bilder. Jag älskar dina vackra bilder och stort fan av din vackra inlägg. Hoppas du njuta av graviditeten och den vackra sommaren :-)

Queen of Kammebornia sa...

Så ljuvligt, somrigt gott!!! Och vilka fina bilder!

Annika sa...

Ja kiosken används flitigt hos oss. Hanna gör nya glassar hela tiden :)

Anonym sa...

Herlige bilder og det såg jo så godt ut❤
Nyt kvelden!
Klem fra Lillian

Fröken Foto sa...

Så gott det låter och så underbara bilder på en treåring :)

kram kram Malin

Maria O. sa...

Har precis ställt in en kanna med nykokt lemonad i kylen. Ska släpa mig ut på en joggingrunda nu och sedan njuta av lemonad med is. Mycket snygga bilder på din lemonad! Har jag sagt någon gång att jag tycker att du är en mycket duktig fotograf?
Tack för svar om hur du på bästa sätt fångar en snabb treåring. Jag brukar också välja fokuspunkt men har inte lika många att välja på som du har i din kamera.
Kram Maria

Bara Sara sa...

Ser verkligen läskande ut!

Petra / Popetotrora sa...

Varje sommar tänker jag att jag ska göra lemonad. Det låter ju så läskande och fräscht. Men så sitter jag här, i slutet av juli på ännu en sommar och har fortfarande inte kommit till skott. Kanske, kanske i augusti. ;)

Helly sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Helena - amelia.se sa...

Och som vanligt: helt underbara bilder. Du är så vansinnigt duktig!!

Svar: Åh vad kul att receptet funkade och kunde svalka! :)

JA! Mammafika i hop med lite pysselverkstad kanske? Givet!!

Håller helt med med ditt motto. Faktiskt försökt köra just det de senare åren och fått mycket glada tillrop från omgivningen. Färre men värre kläder så att säga, vad det gäller priset då. Lite härligt att känna sig fin även på vardagar. Men nu under sommaren har jag nu anammat samma kläder varje dag - vilket är ju en dödssynd på vardagar och på jobbet...
visst är magen större tredje gången??!! Är redan lika stor som jag blev totalt tidigare gånger. Jösses, vad ska detta sluta i??

Ska genast kolla in din insta!

Stor kram!

Ester sa...

Lemonad gjorde jag också häromdagen, det är såå gott och det svalkar så skönt i värmen. :)

E.Winberg sa...

Jag har blivit besatt av Lemonad tillverkning denna sommaren. Lite mindre socker och lite mer citron så dricker jag det nästan varenda dag, jösses!

Runge form - Karin sa...

Låter ju hur gott som helst! Och så ser det ju väldigt snyggt ut på bordet också :-)

Monkan sa...

Lemonad är ju sagolikt gott! Det brukar finnas på ett fik där jag bor, har inte vågat kolla om de har det den här sommaren, för det är väl inte direkt det mest nyttiga man kan dricka? Det är väl en hel del socker i...? Men jag ska nog ta och smygkika på det där receptet ändå :) blir ju väldigt frestad när jag ser dina härliga bilder.