Sidor

måndag 5 augusti 2013

Babyfotografering

Jag älskar verkligen att fota, men ska jag välja något så är det absolut porträtt som ligger mig allra allra varmast om hjärtat. Och porträtt på små bebisar, det går inte att beskriva hur mycket jag älskar det! De här små små alldeles perfekta människorna. Alldeles nya i den här världen och så mycket som väntar. Och så de stolta föräldrarna. Och syskonen. Det är magiskt.

10 kommentarer:

Musqot sa...

ja, sååå mysigt! Fina bilder!

Johanna | Tillvaron.se sa...

Det är svårt med porträttfotografering tycker jag. Men övning ger färdighet antar jag. Superfina bilder detta!

Anonym sa...

❤Nydelige bilder,så skjønne dei små❤

Bara Sara sa...

Sååå fina bilder! Kram Sara

Ester sa...

Jättefina foton! Förstår att det måste vara mysigt :D

Mirre Syr sa...

Ja det är verkligen något speciellt att fånga en känsla, så det blir ett vackert porträtt... Du lyckas mästerligt med det såklart! :)

Läckage sa...

Häftigt fantastisk !

Jenny sa...

Hej!
Vilka underbara bilder du tar!

Finfint pyssel oxå:)

Kraam Jenny

Katarina sa...

Jättefint!

Nellie - the Flying Hippo sa...

SÅ fina bilder! Bebisar är ju bedårande motiv. :) Kram