Sidor

lördag 24 augusti 2013

Virkat sadelskydd

Min fina cykel har fått sig ett virkat sadelskydd, mest bara för att det är fint, men kanske att det värmer rumpan lite också. Jag lade ett papper över sadeln och ritade av konturen av sadelns ovansida. Sedan virkade jag stolpar fram och tillbaks efter mallen. När ovansidan var klar virkade jag en kant några varm om och allra längst ned virkade jag in ett resårband. Ett perfekt restgarnsprojekt!

15 kommentarer:

Malin - Stjärnflocka sa...

Åh så fint det blev och vilka vackra bilder! :)
Kram

Jenny sa...

Vad fint!! Härliga foton också:)

Ha en trevlig söndag,

Kraam Jenny

HönaPöna sa...

så fint... passar din cykel perfekt!
Och färgerna... underbara!

Jennifer - Love and Respect sa...

Vilken jättebra idé. Själv är jag fullkomligt besatt av stickning men kan inte för mitt liv bemästra virkningens ädla konst. Får man gå kurs hos dig kanske? ;-D

Rumpetuss sa...

Jättefint sadelskydd!!! Måste nog göra ett själv till min pinky cykel, tack för idé!

Systeryster och jag .... sa...

Kul ide och färgglad

Lisa sa...

Men så himla fint! Och som alla andra skriver, fantastiska bilder!

När är det bebisen kommer, visst närmar det sig?

kungen o majkis sa...

Men vad härligt det ser ut!! Underbart sadelskydd och fantastiskt vackra bilder. Jag frågade faktiskt sambon igår om han ville att jag skulle virkpimpa hans cykel. Det ville han inte. Konstig.

millancolin sa...

Vad fint det blev och vilka härliga bilder! Hade jag haft en cykel hade jag pimpat min sadel med. Dina färgkombinationer du får ihop på dina alster är ju bara för underbara! Ha en skön söndagseftermiddag och virka lugnt :) /Millan

Alviti sa...

Jättehärligt! Blir sjukt sugen på att virka ett själv :) Det får hamna på "att göra listan" kram carolina

Johanna | Tillvaron.se sa...

Haha, helt fantastiskt ju! Sådär långt har jag inte kommit i mitt virkande (minns något om stolpar när jag härjade med mormorsrutor) men att freestyla sådär lär inte hända på 25 år. Men fin var den, och marchar ju cykeln perfekt!

Ananas sa...

Åh vad snyggt!

Hildas hem - Sofia sa...

De här bilderna har allt! Otroligt snygga och ger en känsla av att jag vill ha den där cykeln med det fina sadelskyddet och cykla runt i sommarkvällen. Så vackert!

Jag önskar dig en härlig dag!
Kram Sofia

PS. Tack för lyckönskan ;)

skapa och inreda sa...

Jättefint! Härligt kreativt och inspirerande :)

Fru Martinsson sa...

Men vilken underbar idé! Tyvärr kan jag inte virka men jag har en mamma som är helt suverän, ska tipsa om detta!!

Mysig blogg du har!