Sidor

torsdag 19 september 2013

harlequinmönster med dekorplast

Det har verkligen varit fullt upp på jobbet, och än är det inte riktigt slut. Min pappa sa att "det är väl jättebra att du kan jobba, vad ska du annars göra, ligga på soffan?" varpå herr Pastill kontrar med "eh, ligga på soffan, finns inte en chans i världen att hon kommer att ligga på soffan" ;-)
Och nej, det har han ju alldeles rätt i. För har man en dag alldeles själv hemma så finns det så mycket annat man kan göra. Som att klippa till romber av dekorplast och skapa sig ett litet harlequinmönster på väggen i sovrummet. Till exempel. Och så är det ju så fiffigt med just dekorplast, att man kan riva bort det i ett nafs om man tröttnar.

9 kommentarer:

Fröken Pimpinett sa...

Finfint! Under min förra graviditet satt jag aldrig still, den här gången tar jag varje chans jag får att vila....

HönaPöna sa...

grymt snyggt... om jag någonsin får en dag för mej själv ska jag tänka på att jag borde göra sådana där rutor!

Emelie @florainspiro sa...

Supersnyggt! Jag har funderat på att en fondvägg vid sängen med romber men har tvekat lite, för det ska ju helst bli helt rakt. Men det här var ju ett bra alternativ ifall jag ger upp halvvägs ;)

Ester sa...

Haha, känner igen det där... Det finns ju så mycket annat man kan göra än att vila. :)
Lotta ♥ ohlovely.se sa...

Så himla snyggt! Glad jag hittat din fina och inspirerande blogg. :)

Petra / Popetotrora sa...

Himmel så tjusigt! Vilken fin färg du hittade på dekorplast. Var?

Fiff sa...

Snyggt och smart! Och det ser så mysigt ut att bebiskorgen är på plats bredvid sängen :-)

designofluna sa...

Herr Pastill...hi hi! Det är en fin stol du har där. Hade funderingar på att skaffa en sån till hallen fast i annan färg.

Anonym sa...

Oj, vad smart. Lämnar det verkligen inga märken på väggarna? Bor nämligen i hyresrätt och är lite rädd att jag ska förstöra tapeten..