Sidor

fredag 29 november 2013

Vad jag gör om dagarna..

Det är svårt att låta bli att fotografera den här fina lilla bebisen som jag hänger med hela dagarna. Jag tror hon kommer vara riktigt trött på min kamera i framtiden ;-)

Blöjskyddet virkade jag när hon låg i magen. Det är många som har frågat efter mönster och tyvärr har jag inte skrivit ner något än. Jag kommer när virklusten infinner sig att virka fler som jag ska ha till newbornfotografering framöver, då kan jag även skriva ner mönstret :-)

9 kommentarer:

Maria-Snickaregården sa...

Hur ska man ens kunna låta bli att fotografera en sån söt liten
bebis ;)
Kram Maria

Ester sa...

Alltså... Alla bebisar är ju söta, men jag måste säga att eran tillhör en av de sötaste! Såå gullig med allt mörkt hår :) Åh, jag måste nog sluta komma in här för jag blir alldeles bebisgalen.. vill träffa våran krabat nu!

Hoppas ni får en härlig första advent!

Catarina sa...

Det var det sötaste jag sett!!!

HönaPöna sa...

tycker att det verkar som att ni har väldigt trevliga dagar ihop... underbara bilder!

Annika GW sa...

Sött, fint, ja vad säger man? Alldeles helt underbart gulligt! / Annika

kungen o majkis sa...

Så fantastiskt fin bebis. Och så ljuvligt fotograferat. Som vanligt :-)!

Anonym sa...

Nydelig ❤️

Gabriella sa...

Åh vilken sötnos! Underbara foton:)

Emelie sa...

Hej! Vill börja med att skriva att du tar fantastiska bilder :) Jag fotar litegrann och väntar andra barnet om en månad. Förbrilt har jag googlat runt efter mönster på blöjskydd utan resultat. Jag är helt talanglös när det gäller virkning, men min mamma virkar gärna. Men hon behöver ett mönster.. :) Du har inte möjligtvis något mönster du skulle vilja sälja? Kontakta gärna mig! emelie.lundstrom@live.se nikitafoto.blogg.se
Hälsningar Emelie