Sidor

måndag 13 januari 2014

DIY: sy egna applikationer

Ett enkelt sätt att göra en tröja lite mer personlig är att sy på en applikation, och det funkar faktiskt även på kläder för vuxna! Just den här fina idéen med en stjärna kommer, såklart, från fantastiska Mormorsglamour!

Att sy i skinn var inte så lätt som jag trodde. Min maskin pallade inte av det. Så jag åkte hem till mamma som har en sprillans ny maskin, men inte heller den klarade utmaningen. Då rotade vi fram hennes gamla Bettan ur förrådet. Den där grymt tunga maskinen som ibland får fnatt och syr av sig själv så att man måste akta fingrarna. Men Bettan är inte bara galen, hon är grym också, för hon klarade av att sy fast stjärnan utan det minsta morrande :-)

13 kommentarer:

Susanne sa...

Åh! Jag älskar ALLT med den där tröjan. Formen och stjärnan och allt. Åh vad jag vill ha en sån tröja!

tinajo sa...

Blev riktigt snyggt! :-)

Alviti sa...

Det blev supersnygg! Idag länkar jag till dig och din härliga blogg. Tack för inspirationen :)

HönaPöna sa...

så galet snyggt... och jag har en gammal bettan, vilket är tur för jag har sytt dit skinnstjärnor på barnens mössor. Gillar liksom!

madelein sa...

Det blev supersnyggt! Tack för bloggtips med

CreandoPhoto sa...

Jättefint! Jag har en gammal häck att sy på och den klarar skinn, men det är rätt svårt ändå tycker jag. Att liksom få skinnet att inte dra sig i förhållande till tyget...

Rumpetuss sa...

Grymt snyggt!!! Vill oxå ha en applikation!!!

Unknown sa...

Men fina du, tack för länkningen! Så fint det blev!!!
Jag hade fuskläder till min tröja, det klarar maskintvätt helt suveränt och det var ganska enkelt att sy på. Fast jag har iof, precis investerat i en ny symaskin. Kanske är därför.
Kram
Helena

Queen of Kammebornia sa...

Typiskt fint! Jag gjorde många sådana tröjor till barnen när de var mindre. Det är så roligt att sy applikationer!

Desireé | homeanddesire.se sa...

Så fint! :)

Elin sa...

Åh! Synd jag inte tänkte på det innan jag rensade garderoben....

Ester ❤ ett kreativt liv sa...

Så enkelt och snyggt! Du har så mycket bra idéer!

Enkel stil sa...

Så fint det blev. Tur att Bettan finns. Kram Anita