Sidor

måndag 17 februari 2014

Virkad babyhätta

Lilltrollet har fått en virkad liten hätta. Mönstret på "värma liten-hättan" finns att kika på här. Jag la till ganska många varv för att den skulle passa mini, bra när man har modellen nära till hands dygnet runt ;-) Vet inte om mönstret var för litet för henne eller om jag kanske föredrog att hättan gick längra fram. Längst fram på hättan virkade jag samma spetskant som jag gjort på spindelsjalarna tidigare.

5 kommentarer:

kungen o majkis sa...

Men åååååh. Men ååååh så himla fin hon är :-)!!! Och hättan är ju också ljuvlig :-)!

Anonym sa...

Sååå skjønn❤️

CreandoPhoto sa...

Söt så man baxnar. Gulle! Och söt mössa! Och hur i hela världen hinner du allt människa? Sover du aldrig? :)

Piia Karlsson sa...

Så söt liten människa och söt mössa! Superfin bild! Har du erfarenhet av kompaktkameror? Är sugen på att köpa en för jag tycker min systemkamera är för klumpig. Jag vill ha en bra kamera som är liten. :)

LillaJag sa...

Kan du inte hålla i virk-kurser med? Pleeeeeasssseeee... ( läspar fint och har valpögon = oemotståndlig )