Sidor

onsdag 23 april 2014

Det är vår!

Äntligen! Jag blir alldeles lycklig och kroppen fylls av energi. Solen skiner och träden har små gröna knoppar. Barnen plockar vitsippor och fåglarna kvittrar. Jag tänker som varje år att det vore fint att åka in och fota körsbärsträden i Kungsträdgården, men solar med katterna på trädäcket istället. Storasyster kommer med bra argument för glass och jag låter mig övertalas alldeles för ofta. Nu är det som allra allra bäst.

7 kommentarer:

tinajo sa...

Det är väldigt underbart just nu tycker jag. :-)

Maria O sa...

Visst är det alldeles alldeles underbart! Så skönt det låter att sola med katterna och att äta glass. T.o.m. bättre än att åka och fota vackra träd tror jag ;)
Ja som du ser så valde jag att följa en dröm. Ett litet företag är startat. Jag har inte kommit så långt ännu men håller hårt i drömmen och fortsätter att följa den.
Alltid så fina bilder hos dig och att du valt rätt som satsar på fotograferingen är helt klart! Den rosa tonen i dagens inlägg är helt ljuvlig för att inte tala om dina fina babybilder.
Kram Maria

HönaPöna sa...

Jag tänkte på det där idag, att nu är det som allra bäst... allt slår ut, allt ligger framför, man drömmer om hav och sol och fräkniga näsor.
Att det sen blir så är ju inte säkert, därför är nu allra bäst!
Underbara bilder du visar, som vanligt! ;-)

CONCEPT by JESSICA sa...

Så vackert ute nu, man ser verkligen hur allt blommar mer varje dag.
Så underbara bilder på dem små oxå;)
Kram

ida [fotograferat] sa...

Vackert!!

Runge form - Karin sa...

Ja, det är en magisk period det här. Allt blir vackrare dag för dag...

Anonym sa...

Våren er herlig❤️