Sidor

söndag 21 februari 2016

DIY: rekvisita i studio Pastill

Jag älskar ju att göra saker själv, men den här gången är mina kreativa föräldrar som får ta åt sig äran. De har byggt världens gulligaste lilla säng i björkved. Passar fint både till nyfödda att ligga på och större barn att sitta på. Längtar efter att få använda den till en liten bebis, förhoppningsvis i dagarna som kommer! (psst.. ser ni att jag gjort en vägg till det fina vita golvet också? Blev klar i helgen)

Och som om det inte vore nog så har jag även fått finaste månen av dem! Jag tror att man kan ana varifrån mitt pysselintresse kommer :-) Någon måne tror jag inte att jag skulle kunna snickra ihop, riktigt så händig i snickarboa är jag inte, men molnen har jag i alla fall gjort själv. Till dem har använt kartong, kuddstoppning och limpistol.

1 kommentar:

Elin Olsson sa...

Så himla fin rekvisita, vilken tur du har som har så pyssliga föräldrar :)