Sidor

lördag 15 augusti 2009

Väska


Nu har höstterminen dragit igång och jag tänkte det kunde vara trevligt att ta med dotterns ombyte i något annat än en plastpåse till dagmamman. Sydde en enkel "pås-väska" i vaxduk. Fodret är i röd bomull och bägge tyger är från Åhléns. Kan för övrigt tipsa om namnband som jag köper från MinaNamnband. Perfekt att sy fast på kläder eller limma fast i skor t.ex.

4 kommentarer:

Malin sa...

Vilken fin! Man blir glad av den!

Fröken Pyssel sa...

Tack :-) Ja jag tänkte att jag skulle sy något riktigt färg-glatt för en gångs skull :-) Den har premiär imorgon, har precis fyllt den med nyinköpta regnkläder mm.

Millan sa...

Oj, vilken fin. Kanske ska passa på att sy en sån jag med nu när jag har symaskinen hemma :-)

Fröken Pyssel sa...

Millan: Det tycker jag du ska göra! Finns inget bättre att sy i än vaxduk som inte repar sig och man slipper sicksacka, och så snedslå på det, som gör perfekta kanter :-D