Sidor

fredag 9 oktober 2009

Spegel av gammalt fönster

Vi har som sagt en hel del saker i hallen just nu ;-) Skickade iväg sambon att hämta ett skåp hos en Blocketsäljare och han kom hem med två saker till. Bland annat denna spegel, gjord av ett gammalt fönster. Har länge velat ha en sådan, denna gav vi 200 kr för. Den är stor, jag gissar på ca 1,20 hög. Tror att den ska få hänga över ena sideboarden i vardagsrummet.


Fönsterramen är grönmålad men väldigt nött (fint!) och jag har tänkt skrapa den helt trären. Inser dock mina begränsningar just nu med en vecka kvar till bebis så det får skjutas på framtiden.

3 kommentarer:

Cathrin sa...

Tack för tipsen om leran, skall absolut testa. Gillar den ju egentligen och nu skall den få en chans till. Jättefint fönster! Letar själv efter ett, fast utan glas, till mitt kök.

Kommer det en bebis om en vecka? Så roligt! Antar att du då ligger lite lågt på din sida, men jag skall kika in då och då.

Trevlig helg!
Hälsningar
Cathrin

Hanna sa...

Fint.
hanna

Fröken Pyssel sa...

Cathrin: Ja, det blir nog en liten paus då, såvida jag inte får världens hormonpåslag som medför att jag blir ännu pysseltokigare än jag är nu ;-)