Sidor

lördag 29 januari 2011

Black apple-docka

Låt mig presentera Marie. Hon är en Black Apple-docka som föddes sent igår kväll. Det är storasyster som namngivit henne efter småtjejernas moster. Nu sitter de tillsammans i soffan och äter russin och Marie har fått låna storasysters favorithårspänne.


Vill man göra en egen docka så finns det beskrivningar och mönster hos Martha Stewart. Jag har ju seriösa problem med att följa mönster, recept och beskrivningar, men hade jag använt det så kanske dockan fått ett snyggare huvud. Fast egentligen är jag nog rätt nöjd med henne, men till nästa gång ska jag komma ihåg att rita ansiktet EFTER att jag sytt ihop dockan ;-)


Även om jag inte använde mönstret, så tittade jag lite på filmerna och fick ett jättebra tips som jag aldrig tänkt på innan. Att hälla ned lite ris i botten på kroppen så att dockan blir tung i gumpen och kan sitta :-)

10 kommentarer:

Lotten sa...

Gud, vad söt hon var! Inget fel på henne vad jag kan se....

Slow-Eva sa...

Vilken sötnos!

Petra / Popetotrora sa...

Jättesöt liten tjej!!

Stina Glaas sa...

Hon blev jättefin, och jag tycker inte att ansiktet hamnade fel. :-)
Kram!!

Fröken Pimpinett sa...

Roligt med en riktigt fin tygdocka!

Pysselmajorna sa...

Så himla söt!!

NjutVarjeDag sa...

Vilken härlig tjej!!

Sanna/Pysselglädje sa...

Å vad fin! Önskar att jag vore lika skicklig med symaskinen!!

Susanne sa...

Sufin!

Susanne sa...

Det skulle stå SuPERfin! :-)