Sidor

söndag 13 februari 2011

Söndagsbild

Idag har jag inte gjort många knop. Druckit kaffe och te. Ätit smörgåstårta, ostbågar och choklad. Vi har haft tre förskolekompisar på besök. Fullt ös. Tio minuter efter att de gått somnade storasyster på golvet under köksbordet ;-)

För fler söndagsbilder, kika in på Fabriken.

Tack så hemskt mycket för fina kommentarer i tidigare inlägg, jag blir alldeles otroligt jätteglad! Jag tänkte att jag skulle försöka få till en liten give away framöver, måste bara komma på vad jag ska göra först :-)

4 kommentarer:

Matilda sa...

Jag älskar din blogg :) Du är så söt och duktig och gör alltid så söta pyssel :) Du är en inspirationskälla!

Petra / Popetotrora sa...

Vilken söt liten teburk!

Och det låter som en härlig, härlig söndag du hade! Bara mys och slappande. :-)

Kiiromi sa...

Skön dag!

/Mia :)

Slow-Eva sa...

Haha! Det är så roligt när de små är så utpumpade att de somnar där de står ungefär :)