Sidor

torsdag 5 maj 2011

När storasyster shoppar

I helgen loppis-shoppade jag och storasyster. Sådana här ting blir det när storasyster själv får välja.


Prussiluskan är en av alla karaktärer som imiterats här hemma. Exra roligt är det att klä ut mamma och pappa.


Men just idag är det inte så livat. Storasyster ligger nedbäddad i soffan. Perimär för kräksjukan här hemma. Jag antar att vi ska vara glada att vi sluppit den så länge. One down, how many more to go?

4 kommentarer:

Stina Glaas sa...

Så snygga ni måste vara med så rackarns tjusiga glasögon och halsband!! Typ som min mormor. :-D

Hoppas Storasyster mår bättre och att den illvilliga bacillen låter er andra vara ifred!
KRAM!!

Mia sa...

Ja, halsbanden hade kunnat få följa med hem till mig med. Snygg dekor på paket och annat!

Usch och fy för magsjuka! Vi har redan (förhoppningsvis) haft vår runda här i februari då samtliga i familjen blev sjuka inom 48 h... Nu har lillkillen haft en envis feber några dagar, men vi andra har sluppit än så länge...

Linda sa...

Vad kul, jag var också på loppis i helgen, tittade även på gamla brillor men inga fick följa med hem, däremot fyndade jag lite annat.

E.Winberg sa...

Dom där glasögonen i mitten har faktiskt jag med, min mormors gamla. Tror det är dom i alla fall, ganska stora och ful-snygga! :D