Sidor

torsdag 23 februari 2012

My cup of tea

Jag tyckte så mycket om tehuvan jag sydde till syster yster så jag kunde inte låta bli att sy en till mig själv också. Den går i samma tema som de små tyghusen :-)
Nu ska här drickas te!

27 kommentarer:

Cias Små Ting sa...

men Vad fin!!!
Säljer du?

Fisan sa...

:D :D :D!

Jaaaa, va fint och pyssligt!
Verkligen urgulliga!

CreandoPhoto sa...

Du är makalös! Väldigt söt! En sån sätter man på tekannan och så hämtar man vatten och té någon annanstans för att slippa ta av den fina huvan... :)

En nybörjafråga om photoshop. Som gör mig tokig just nu...
När jag har fotat i RAW, öppnat bilden i Camera Raw och sen öppnar bilden i Photoshop kan jag inte lägga in text på fotot som förr. Om textstorleken är inställd på 14 pt, så blir den väl en sissodär fyra gånger så stor på fotot. Varför? Jag fattar verkligen inte. Vet du?

Kramar

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Superfin! Härligt vårig :)

CreandoPhoto sa...

Tack snälla för svar! Då har jag iallafall en lölsning på problemet. Som det är just nu så är det bara RAW-filerna som beter sig så efter att jag tagit in dem i PS. Inte JPG-filerna...av någon underliga anledning. Men det är väl bara att lyfta på hatten och gå vidare... Kanske klarnar senare i kursen, eller så... :)

Postadress Torslanda sa...

Älskar färgerna!

CreandoPhoto sa...

Japp, helt rätt! Det är 50 mm objektivet jag har använt. Det använder jag allt som oftast. När jag behöver vidvinkel har jag ett annat dock...
Shoppa loss du! Passa på för sjutton, när du har fått grönt ljus :)

Kramar

Helena, Craft and Creativity sa...

Jag svimmar - så sött!!! Du är fantastisk!

Fröken Pimpinett sa...

Helt fantastikt söt!

Edith och Jag sa...

Hur gulligt som helst! Förstår bara inte hur du hinner pyssla så mycket? Kul för mig och alla andra förstås som tittar in här för här finns ju alltid massor med inspiration.
Kram Maria

cleanlivingbymed sa...

Men gud så söt.

Ska gå på småhusen idag tänkte jag :)

Kram

Emma sa...

Jättefin :)

Louise sa...

Sicken en fin tehuva!! /Louise

Beas sa...

Vilka underbara godisfärger på tygerna. Jag ÄLSKAR hus.

Kram Bea

Annika sa...

Ursöt!!

Annefia sa...

SÅ absolut jätteljuvlig! Älskar dom små detaljerna

ELINAS inspiration sa...

Jag kan bara hålla med övriga här. Urgullig och supersnygg. Allt som du gör ser dessutom så exakt och välgjort ut.
Kram

Petra / Popetotrora sa...

Helt fantastiskt söt!!

väster sa...

Oj oj vad många fina detaljer! Vill också ha:-)

Fiffiga Systrar sa...

men huuur söt som helst! Kramisar

Li.W sa...

Men gud så fiiin!!!!

Melissa - Livet i ett Fängelse! sa...

Kikar in och passar på att önska dig en trevlig Fredag :) Hoppas ni får bättre väder än här, de stormar så fönsterna skallrar, lite typiskt när de vart sol och vår hela veckan haha. Har du några planer för helgen kanske? :)

himlaverket sa...

Vilken härligt kreativ blogg jag hittade här:) återkommer! Kram Ulla

Denice sa...

Helt underbar, som allt du gör. Det är nästan jobbigt att titta in här, för inspirationen födar så mycket att det vardagliga livet härhemma känns så... grått på något sätt. :-) Men en tehuva ska jag nog ge mig på och ge min mamma i födelsedagspresent i sommar. När de kan bli sådär fina, så måste jag ju bara testa framöver.

Pysselmajorna sa...

Helt underbart fin. Man vill ju bara ha den framme hela tiden. Massa te drickning :)

Lina på rumochrabalder sa...

Vilken fantastiskt fin tehuva. Vilka färger! Helt underbar är den. Och vilken fin blogg dessutom.

Zima sa...

Men ååh vilken underbar tehuva!!!