Sidor

söndag 17 juni 2012

Gammalt och nytt

Veckans tema i "Fotoutmaning Vänner emellan" är "Ränder". Ok, jag erkänner direkt, jag har inte lyckats så där väldigt bra med utmaningen, men de enda ränder jag kan tänka på är de som utgör ryggen och sitsen på min nya kärlek.


Bredvid fåtöljen står en gammal trälåda jag köpt av en grekisk konstnär med basker på huvudet. Den har nu fått hjul och agerar förvaring för kuddar, pläd och tidningar. Den underbara pläden har förresten min fantastiska mamma vävt.


Men vänta nu, var det inte alldeles nyligen jag skrev att jag var döless på svart? Ja jag vet inte riktigt vad det är som händer, men det verkar faktiskt som att de svarta och gråa nyanserna håller på att smyga sig in i vår inredning igen efter en 4 år lång paus. Man är ju inte sämre än att man kan ändra sig.. ;-)

11 kommentarer:

CreandoPhoto sa...

Japp, en riktigt fin tolkning. Eftersom din nya kärlek är så himla snygg :)

Kramar

Borgmästaren sa...

Gillar stolen och den ser dessutom ut att vara superskön! Svart, vitt och gult har alltid varit en favorit här. I tanken i alla fall, inte lika mycket i handling, tyvärr.

lina på rumochrabalder sa...

Gillar stolen men gillar trälådan lite lite mer. Så kul med hjul!,
Du kan du!

Emma sa...

Fin lösning på utmaningen minsann! Stolen verkar superskön :)

maria syr och så vidare sa...

Grymt snygg stol, en självklar kandidat till fotoutmaningen!

Queen of Kammebornia sa...

Vilken härlig stol!

Queen of Kammebornia sa...

Vilken härlig stol!

sveas punkt. sa...

Stolen, katten, bilden -finfina ränder! Och se, svart är ju jättefint! :)
// Sandra

Edith och Jag sa...

Ett hur fint bidrag som helst! Skulle också vilja ha en sådan stol, helst ute i trädgården, men jag är tveksam till om den tål allt för mycket regn och rusk.
Kram Maria

Fröken Foto sa...

Snygga ränder och en riktigt snygg stol!!!

kram kram Malin

Anonym sa...

Den där fåtöljen var ju verkligen Tokfin och lådan är ju urcharmig :D