Sidor

fredag 10 maj 2013

Metall

Tack för alla fina gratulationer på mitt förra inlägg om minitrollet. Jag blir alldeles rörd av alla fina ord! Nätkärlek ftw!

Jag har fått flera frågor om vart man köper sig en fotoassistent á la Bella. Det finns liknande kameradjur att köpa, men jag vet faktiskt inte vart. Bella däremot kommer härifrån och jag har skrivit en kort beskrivning på hur man.. ehm... opererar henne här.
Veckans fototema på Fabriken är metall. Jag har ju redan fotat på det temat tidigare så inspirationen var kanske inte på topp, men jag gillar fotot på mina nya solglasögon ändå.

7 kommentarer:

tinajo sa...

Det är ett snyggt foto! :-)

DoYouFancyThis sa...

Snygga brillor! =) /Hanna

SOFIA sa...

Fiiiint!
Kram sofia

Maria O. sa...

Mycket snyggt foto! Tack för beskrivningen av Bella. Kommer nog att vara en härmapa och göra något liknande ;)
Kram och trevlig helg!
Maria

CreandoPhoto sa...

Hm, du har förstås knåpat ihop Bella själv. Duktiga du! Jag undrar om jag kommer hitta en färdig variant eller om det blir symaskinen här också :)

HannasHörna sa...

Riktigt smart. Jag har precis kommit på eller rättare sagt erkänt för mig själv att det är nog fotot jag ska försöka utveckla. Tack till dig för fin inspiration. Jag hittade också till moderskeppet tack vare dig, de hör ju hemma här i Jönköping så det var lite extra kul!! Kram så länge!

Ninnie sa...

Gillar bilden skarpt!