Sidor

söndag 7 juli 2013

Syskonkärlek

I "fotoutmaningen vänner emellan" är temat den här veckan "på väg". När jag såg temat så var det här den första bild jag kom att tänka på. Den är tagen här om dagen när vi är på väg från stranden. Mitt i bus, skratt och stoj lyfte storasyster upp lillasyster. Precis då lyckades jag fota dem och även om jag vet att det var bus och lek så blev bilden stämningsfull och jag tycker väldigt mycket om den.

20 kommentarer:

Bara Sara sa...

Så fint att ha de där fotona både nu och sen när de blir större!! Jättehärlig känsla i ditt foto! Kram Sara

Jennica... sa...

Underbar underbar bild! Och jo....kanske mycket bus och stoj, men ändå kärlek!
Kram!

Flower of Fame sa...

Så fin tolkning. Underbar bild! Kram Pernilla

HönaPöna sa...

å så underbart... snyggt fångat av dej!

Åse sa...

Vilken underbar bild, fint fångat. ha en fortsatt fin dag.

Catarina sa...

Jag förstår att du tycker om den bilden :)
Den är jätte fin!!!!

ida [fotograferat] sa...

Fint!

Johanna | Tillvaron.se sa...

Vilket moment du fick på bild. Underbart. Det där är en sådan där bild som de kommer vilja ha när de blir större och rama in. Så tydlig men ändå så abstrakt.

Det är nästan så jag vill ha den på väggen :)

Maria O. sa...

Ja men det förstår jag att du älskar den bilden! Den är verkligen jättefin både som bild och på de två systrarna :) Det är lycka att få till sådana bilder.
Kram Maria

Katarina sa...

Verkligen superfint!

Anonym sa...

Sånn et herlig bilde❤

smäm sa...

Underbar bild! <3

Karin sa...

Å en sådan fin och gullig bild, Karin

VisaLiza sa...

Fantastisk bild! Kramar Liza

kungen o majkis sa...

Vackert, vackert! Sköna ögonblick i livet.

Maria O. sa...

Såg inte din fråga förrän nu om den felande inställningen på kameran. När jag först fotade med Av tyckte jag att det blev på tok för mörkt och det visade sig bero på att det finns ett +/-reglage för att ljusa upp eller mörka ner när man använder de halvatomatiska lägena och den var ställd i botten. Enkelt att justera tillbaka när man bara har upptäckt det ;) Idag testade jag vidare med Av och fick riktigt bra resultat. Övade med modell idag och var så nervös över poseringen att jag inte ville behöva lägga energi på att ställa in exponeringen hela tiden som man ju annars är tvungen att göra när det är växlande molnighet och ena stunden skarp sol och nästa sekund är skugga.
Kram Maria

E sa...

Underbar bild <3

Rumpetuss sa...

Jättefin bild!!! Syskonkärlek!!!

Tatjanis sa...

Det kan jag verkligen förstå, att du gillar bilden alltså, den ör fantastisk :-)

E.Winberg sa...

Wooow! Fantastiskt fin bild!