Sidor

onsdag 20 november 2013

Babyfotografering

Minns ni det här inlägget? Det var ju ett tag sedan jag gjorde den fotograferingen, jag har ju legat lite efter med bloggandet, men här är några fler bilder på den lilla sötnosen. Fantastiskt charmig bäbis och längtan efter liten i magen blev inte direkt mindre :-)

Som om jag inte redan har på tok för många kategorier på den här bloggen, så tänkte jag lägga till ytterligare en, nämligen "fototips". Den kommer innehålla tips vid fotografering, redigering och annat som hör foto till. Dagens tips har jag fått från Edith & Jag. En grymt bra extension till Photoshop som heter Tych Panel och finns att ladda ner gratis här. Med den kan man göra såna här fina bildgallerier som jag gjort ovan, utan att behöva klippa och klistra själv i photoshop. Mitt redigeringsarbete förkortades just avsevärt :-)

10 kommentarer:

Malin - stjärnflocka sa...

Underbara blider!!!
Får nog ta en titt på det där programmet :)
Kram

Pysselbolaget sa...

Underbar bilder, Malin! Du lyckas verkligen fånga "här och nu" känslan hos den lilla pärlan.

Ester sa...

Så fina foton! Dags att börja spara nu så att jag kan anlita dig som fotograf en vacker dag. :)

Gillar verkligen den nya kategorin som kommer! Tummen upp! Ha en fin dag, kram

Helena, Craft and Creativity sa...

Ljuvliga bilder som vanligt Malin! Tack för tipset om Tych Panel, jag laddar ner på en gång! :)

Lisa sa...

Perfekta bilder tycker jag. Sådär som man vill att dom ska se ut. Och tack för tipset angående Tych Panel, ska ladda ner på en gång jag med..

Hoppas allt är fint med er annars. Här är det bara fem veckor kvar nu tills det är bebisdags. Galet vad tiden går..

Maria O. sa...

Så fina bilder! Och så bra att du har glädje av mitt tips :)
Kram Maria

Rebecca Wipp Ovin sa...

Tusen tack för tipset! redan laddat ner och använt det! Så otroligt mycket tid du har sparat mig nu! Tack!

Underbara bilder dessutom! Har faktiskt den klänningen här hemma så ska nog ta fram den för en liten session här i helgen :-)!

Carro sa...

Hej där!
Jag hittade din blogg när jag googlade "tova hjärtan" och ett inlägg med tovade hjärtan på en tröja dök upp.
Du har länkat till en sida där instruktioner ska finnas, men sidan fungerar inte!
Har du någon beskrivning här på bloggen om hur man gör?

LissenTo sa...

Superfina bilder med soft mjuk känsla

LillaJag sa...

åh så finns inte tyck till mac.... i need it ju!!
Fina bilder som vanligt!!