Sidor

fredag 1 augusti 2014

Kärlek. Känslor. Människor.

Ibland funderar jag på vad jag älskar att fota allra mest. Det måste ju vara nyfödda! Så små och perfekta. Och så de stolta föräldrarna! Eller barn. De där spontanta underbara ungarna som alltid är sig själva och ibland låter mig kämpa lite extra för att vinna deras förtroende, eller så kastar dom sig över mig som om vi känt varandra för alltid. Eller nej, det måste vara bröllop. Den stora dagen som de planerat och väntat på så länge. Skir spets, ljuva pasteller och glädjetårar. Och kärleksfotograferingar. När paret låter mig ta del av sina kärleksförklaringar till varandra. När de ansträngt sig och skrivit ett kärleksbrev till varandra som de läser upp. Känslorna.

Nej jag kan inte välja. Det är människorna jag älskar att få vara med att dokumentera. Djupa tankar, glädje, varma blickar, ömma smekningar och sprudlande skratt. Känslorna.

Det här underbara paret som jag gjorde en kärleksfotografering med bjöd verkligen på kärlek, glädje, värme och gapskratt. Man kan inte tro att de varit tillsammans i över 10 år när man ser dem ❤

4 kommentarer:

Rumpetuss sa...

Vilken underbar fotografering!!!! Härligt!!! Du är såååå duktig!!!

Ester sa...

Fint par och såå fina foton! Du är så duktig!

HönaPöna sa...

underbara bilder.... du fångar så fint!

Creandophoto sa...

Jättevackert Malin!

Jag håller med dig om allt du skriver. Det är människorna man får möta som är hela grejen. Känslorna och det som händer i mötet är magiskt.

Precis som dina bilder - magiska!