Sidor

torsdag 23 september 2010

Händer och tassar överallt..

Tack snälla ni för komplimanger om väggmålningen och färgtips! Väggen är turkos och lapptäcket har blå inslag, det är nog därför jag inte tycker att det matchar. Jag är väldigt sugen på att måla över hela väggen men sambon morrar högt så kanske att jag försöker göra det när han inte är hemma ;-) Vet iaf en som väldigt gärna hjäper (stjälper?) till att måla :-) 


Några andra som också gärna hjälper till är missarna.. Även där är jag lite tveksam till om jag ska kalla det hjälp.. Vet att det finns många fler pysselkatter där ute i bloggsfären, de kanske kan ha en lite konstutställning tillsammans ;-)

3 kommentarer:

Stina Glaas sa...

Hehe! Jag har också tassavtyck här hemma. Funderar på att lacka dem (de är faktiskt i pysselrummet), men sambon tittar på mig som om jag blivit komplett galen. ;-)

Katten (F) mår mycket bättre idag! Hon börjar bli sitt vanliga irriterande jag. ;-)

Ja, Fröken Löken är väl lagom skön. ;-) Fast det beror väl på att vi är så lika på vissa saker (typ "Det bestämmer jag helst själv, tacksåmycket!" och tvärtemot-biten. "Jaså, du tycker att jag ska sälja sånt jag gör. Hm... tror jag ska har kurser istället." ;-) :-D)

Jag tycker inte att du ska måla om väggen. Faktiskt. Utan att du ska ta in typ runda former, fluffiga filtar och lite röda och rosa detaljer. Jag tror faktiskt att det räcker. Fröken löken har en ljusslinga på sin vägg med röda hjärtan och det hjälper till rätt mycket. Jag skulle kunna skriva ett inlägg om hennes rum så får du se. Hade tänkt blogga om det för ett halvår sen när jag målade om där, men det blev aldrig av.

Hoppas du får en riktigt trevlig helg!! :-)

Stina Glaas sa...

Såg det här inlägget och tänkte på våra blåaväggar. Det tillför kanske inte så mycket mot vad jag sa innan. Man kanske lite. :-)
http://fengshuiblogg.blogspot.com/2010/09/skapa-varme-i-kallt-rum.html

Jo sa...

Hihi, visst har man fått ett och annat tassavtryck där de inte ska vara.. :) Men de är ju så söta, både avtrycken och missarna!

Ang skärkniv, så är det verkligen ett bra köp! Jag har precis beställt ett extra set med kniv, matta och linjal som jag ska ha ute i rucklet. Annars är ju verktygen oftast där man inte är ;)

Jag beställde faktiskt extra blad direkt nu, för de blir slöa, särskilt om man slarvar och kommer åt plasten på linjalen etc.

Jag har dock beställt dem på Stof&Stil, de är billigare där!