Sidor

lördag 22 februari 2014

Fotopaket Mazarin: Mitt första år

En sak som jag ångrar är att vi inte gick till någon fotograf med vår äldsta dotter när hon var liten. Då fotade jag inte så mycket och inte gjorde jag det bra heller. Tiden går så himla fort och det är nästan svårt att minnas hur hon såg ut som liten. De andra små trollen i den här familjen är dock väl dokumenterade som bebisar :-)

I mitt fotopaket Mazarin ingår fyra stycken fototillfällen under bebins första år. Man kan välja att fotas vid följande tillfällen:


o Gravid
o Newborn
o 3 månader
o 6 månader
o 9 månader
o Ett år

o Smash the Cake


Man får 5 högupplösta bildfiler från varje fototillfälle som man väjer ut ur ett bildgalleri. Dessutom får man en fotobok med favoritbilderna från samtliga fototillfällen. Fotoboken är i formatet 19 cm x 19 cm med hårda pärmar och tjocka lyxiga matta blad. Erbjudandet gäller 26 sidor, men det går att köpa till fler uppslag om man önskar.
 Det finfina med det här paketet, förutom den fina fotoboken, är att man får den sista fotografeiringen gratis och sparar därmed 1500 kr. Väljer man en newborn eller Smash the Cake ingår även en personlig födelsetavla eller fotokollage, utskrivet på matt fotopapper i A4-format.

2 kommentarer:

HönaPöna sa...

å, vad roligt... och dina bilder är ju helt underbara!
Jag ångrar också att jag inte har fotat mina barn så mycket som små, får försöka råda bot på det nu istället!
Kram till dej!

Annelie sa...

Nu har jag tittat runt lite hos dig och är helt tagen av vilka fantastiskt fina porträtt du tar. Många av bilderna är så 'rena' (eller vad man ska säga) så allt fokus hamnar på ansiktet och framförallt ögonen. Måste ta fram och ladda kameran och ta lite bilder, de kommer inte bli som dina men de duger de med. Och att föreviga småttingarna är värdefullt!
Ps. Nu vet jag vem jag ska boka när det är fotograferingsdags igen. :-). Ds.