Sidor

måndag 12 januari 2015

Syskonfotografering i studion

Ytterligare ett helt år har gått. Ett 2014. För mig ett riktigt bra år. Ett år med världens bästa mini, ett år när jag flyttat in i en studio och ett år där jag bestämt mig för att satsa på fotograferandet till 100%. Jag är så pirrig och glad i magen och lite spänd såklart! Nu är det på riktigt liksom. Jag och pastillen.

Nedan är några foton från en syskonfotografering jag hade innan solen beslöt sig för att knappt komma upp mer den här vintern. Det är extra kul eftersom jag fick äran att fota den fina gravidmagen när lilltjejen låg där inuti. De är så underbart goa de där två ungarna! Och så hade dom så fasligt fina kläder att jag var tvungen att åka och köpa likadana till mina egna tjejer. Det här med syskonmatchning. Jag tyckte det var så fånigt när jag var yngre och nu älskar jag det. Är det åldern kanske?

5 kommentarer:

Marie Musqotdesign sa...

Fina bilder och vilket fantastiskt år!! Stort lycka till, du är grym så det kommer att gå galant! Kramar Marie

Fröken Pimpinett sa...

Det kommer gå fantastiskt för dig Malin - du är ju galet talangfull. Tack för att du förevigat mina guldklimpar på bästa sätt!

Underbara Saker sa...

Å så fina bilder! Du är väldigt duktig! Saknar dina pyssel men ser ju att du har fullt upp ;) kram

Stina sa...

Oerhört fina bilder på fina syskon! :)

C A I A . S E ❤ sa...

Himla söta barnfotografier!